Officiellt släppdatum för Persona 5

Atlus har tidigare hintat om att Persona 5 ämnas att släppas samtidigt i Europa och Nordamerika, men nu bekräftar de också lanseringsdatumet.

Det efterlängtade rollspelet kommer att släppas i Europa och USA den 14 februari nästa år, och formaten som gäller är Playstation 4 samt PS3, och den rekommenderade prislappen landar på 69,99 euro respektive 49,99 Euro

Playstation 3-versionen släpps endast som originalutgåva, medan två stycken specialversioner kommer att lanseras till Playstation 4. Förutom en Steelbook-utgåva släpps även Persona 5 “Take Your Heart” Premium Edition. Den sistnämnda versionen kommer att säljas för 89,99 euro, och den innehåller ett Steelbook-fodral, en CD med soundtracket, ett gosedjur föreställandes Morgana, en 64-sidig bok med artwork samt en skolväska och allt förpackas i ett specialfodral.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s