Sony utannonserar Playstation 4 Neo i höst?

I fjol närvarade Sony aldrig på Gamescom, Europas största spelmässa, och anledningen var att den tyska tillställningen i Köln låg för tätt inpå E3. Det finns dock fortfarande en chans till att vi får se dem på årets uppsättning av Gamescom, och indikationerna är att de planerar en utannonsering av Playstation 4 Neo.

Den europeiska falangen av Gamereactor har snackat med Sonys PR-chef Jim Ryan, och han ger följande svar när han får frågan om de kommer att närvara på Gamescom i år:

”Ärligt talat har vi inte bestämt oss ännu,” säger Ryan och lägger till att en viss utannonsering är nyckeln till Sonys Europa-event i år. Han berättar också att tillkännagivandet inte nödvändigtvis kommer att ske under Gamescom eller Paris Games Week, utan att det lika gärna kan ske under mässor i Madrid eller Milano. Dessutom överväger de att hålla en egen tillställning, som Playstation Experience som hålls i Nordamerika.

Playstation 4 Neo lär alltså med största sannolikhet utannonseras tidigast mellan 17 och den 21 augusti, då Gamescom pågår i Köln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.