CD Projekt Red registrerar Gwent: The Witcher Card Game

The Witcher 3: Wild Hunt-kortspelet Gwent ser ut att släppas som ett fristående spel. CD Projekt Red har registrerat varumärket Gwent: The Witcher Card Game, och enligt uppgifterna kommer det att rör sig om ett tv-spel.

Undertecknad har ägnat många timmar åt att samla och spela Gwent i The Witcher 3, och en fristående upplevelse hade inte suttit helt fel. Vi väntar fortfarande på ett officiellt uttalande från CD Projekt Red, men förhoppningsvis slipar de till den artificiella intelligensen och ger oss möjlighet att möta andra online.

Tack, Nerdleaks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.