Släppfönstret för Titanfall 2 krymper

När Electronic Arts presenterade sin senaste kvartalsrapport berättade företaget att Titanfall 2 skulle komma att släppas i slutet av 2016. Nu krymper lanseringsfönstret ytterligare när ekonomichefen Blake Jorgensen berör ämnet på nytt.

Under ett anförande på Bank of America Merrill Lynch Global Technology Conference berättar Jorgensen att Titanfall 2 kommer att släppas omkring tre veckor från Battlefield 1. Historien förtäljer inte om Respawns actionrökare kommer att lanseras före eller efter Battlefield 1, men det bör betyda att Titanfall 2 släpps någonstans mellan den 30 september och 11 november.

Jorgensen berättar också att Electronic Arts inte är oroliga över att Call of Duty: Infinite Warfare kommer att släppas under samma kvartal som Titanfall 2 samt Battlefield 1 eftersom att han menar att spelen riktar sig till olika målgrupper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.