Sonys PSN-försäljning slår Nintendos totala inkomst

När företagen börjar presentera sina kvartalsrapporter så uppdagas alltid en hel del information. Sony avslöjade bland annat att tillgången på Playstation VR kommer att bli begränsad under det första räkenskapåret, och de meddelar att inkomsten genom Playstation Store-försäljningen varit oerhört lyckad under den senaste perioden.

Den kunnige och välinformerade Twitter-användaren ZhugeEx har räknat på siffrorna från både Sony och Nintendo, och han kom fram till att Sony drog in mer pengar på PSN-försäljningen än vad hela Nintendo gjorde som företag under samma period. Sonys försäljning genom PSN överskred 529,000 miljoner yen, medan den totala inkomsten för Nintendo lade sig på 504,000 miljoner yen.

psn försäljning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.