Inga fler PS3-versioner efter Tales of Berseria?

Tales of Berseria kommer att släppas till både Playstation 4 och PS3 i Japan, medan den västerländska marknaden endast kommer att få se en lokalisering till Sonys senaste konsol. Spelet hålls dock tillbaka på grund av den föråldrade hårdvaran, men nästa del i serien kommer troligen att släppas exklusivt till Playstation 4.

Dualshockers har tagit ett snack med producenten Yasuhiro Fukaya, och förutom att han berättar att Tales of Berseria troligen blir det sista spelet i serien som släpps till Playstation 3, så nämner han en detalj som skulle kunna bli verklighet med nästa spel. Fukaya säger att vi kan komma att få se sömnlösa växlingar mellan spelvärlden och dess strider om nästa Tales of-spel blir Playstation 4-exklusivt.

Fukaya berättar emellertid att de gjort övergången från utforskning till strider så smidig som möjligt i Tales of Berseria, men växlingen är inte sömnlös.

tales of berseria 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.