Vi söker skribenter

Är du lika galen i att spela som i att tycka till om spelbranschen och dela med dig av dina egna åsikter? Är du samtidigt duktig på att uttrycka dig i text, och har ett levande språk kan du vara den vi söker.

PlayZine fortsätter att växa, och nu har vi blivit för stora för vår egna kostym. Därför vill vi utöka redaktionen med nytt blod, och söker personer som äger minst en av Sonys aktuella konsoler. Vi har inte utrymme till att erbjuda en lön, men våra skribenter får självfallet behålla recensionsexemplaren av de spel som recenseras.

Vi ser gärna att våra skribenter både skriver intressanta texter om allt som rör Playstation-plattformarna, samt informativa nyheter. Ansökan skickas till tommy.aslin@gmail.com och förutom en kortare presentation av dig själv, vill vi även ha ett smakprov på vad du går för i form av en intressant text (vilken du givetvis skrivit själv) som berör spelvärlden.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.