Veckans nyhet – handlar om Homefront The Revolution

veckansnyhet_vecka15-16Under veckan visade Deep Silver upp en väldigt speciell trailer för sitt Homefront: The Revolution. I videon presenterades företaget Apex, och vi fick en försmak av studions tankegångar kring hur nordkoreanerna kunde ta sig in i USA för att ockupera nordamerikansk mark. Detta resulterade i den mest lästa nyheten här på PlayZine under den förra veckan.

I trailern fick vi också en länk som leder till tiny.cc/apexhistory, och här har Deep Silver placerat in fiktiva detaljer kring händelser som Vietnamkriget och Kennedymordet som kommer att ha betydelse i Homefront: The Revolution.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.