Veckans nyhet – handlar om Kamigokuto Mary Skelter

veckansnyhet_vecka14-16Även om den stora massan av de västerländska konsumenterna aldrig har köpt Playstation Vita så är undertecknad väldigt fäst vid konsolen. Därför är det en positiv överraskning att den förra veckans mest lästa nyhet här på PlayZine handlar om Kamigokuto: Mary Skelter.

Kamigokuto: Mary Skelter utvecklas av Compile Heart som är mest kända för sin Hyperdimension Neptunia-serie (läs gärna vårt utspel om Neptunia Rebirth 2). Det rör sig om ett Playstation Vita-exklusivt rollspel, och under veckan fick vi de första bilderna på det japanska äventyret.

Ni läser nyheten och ser de första bilderna av Kamigokuto: Mary Skelter här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.