Lanseringstrailern för The Walking Dead: Michonne är här

Idag släpper Telltale Games den första delen av sin miniserie The Walking Dead: Michonne, och för en vecka sedan fick vi se de sex första minuterna från avsnittet som kallas för In Too Deep. Nu bjuder spelstudion oss emellertid på lanseringstrailern, och det ser ut att bli minst lika många tuffa val som vi hade kunnat förutspå.

Den här gången kommer vi inte att stöta på lilla Clementine, och äventyret kommer dessutom att utspela sig på en helt annan plats. I denna miniserie på tre avsnitt är det fanfavoriten Michonne som står i huvudrollen, och nedan kan ni se lanseringstrailern för The Walking Dead: Michonne Episode 1 – In Too Deep.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.