Hideo Kojima knyter band med personer från många olika kulturer

Efter ‘skilsmässan’ mellan Hideo Kojima och Konami möttes vi mestadels av tystnad från producentlegendaren, men nu har han blivit betydligt mer pratglad.

Som många av er säkert vet så är Kojima och Mark Cerny ute på en ‘roadtrip’ genom världen för att ”leta efter den senaste teknologin.” Nu berättar emellertid Kojima, i en serie av tweets, att resan blev något mycket större än så.

”Resa för att hitta den senaste teknologin visade sig också vara en ”‘bonda’ med människor i världen”-resa,” skriver Kojima. ”Anledningen är att spel är menade att roa människor, skapade av människor och levererade av människor.”

”Folk blir exalterade över att träffa någon som de känner från förr, och inte bara fördjupa vänskapsbanden, utan också lära känna någon ny. Ibland träffar du någon som du har stött på några gånger tidigare. Saker som ras, kultur, kön och ålder spelar ingen roll. jag har nästan glömt bort sådana ordinära saker.”

Det ska bli spännande att se om Hideo Kojimas nya upplevelser kommer att smitta av sig på Kojima Productions kommande spel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.