Superbeat Xonic Limited Edition – vinylskivor och limiterad till 500 exemplar

PM Studios står för det rytmiska musikspelet Superbeat Xonic Limited Edition, och när NISA och Rising Star Games tog spelet till Europa och PS Vita släppte de en väldigt mustig utgåva begränsad till 500 exemplar.

superbeat xonic limited edition

Igår fick jag hem utgåvan som är lite tyngre och lite exklusivare än många andra specialutgåvor. Förutom att Superbeat Xonic Limited Edition innehåller soundtrack på två CD-skivor, så inkluderas också musiken på två dubbelsidiga vinylskivor. Detta är förstås väldigt passande för ett musikspel som sägs vara rytmens Dark Souls.

Superbeat Xonic Limited Edition 394 of 500

Mitt exemplar var alltså nummer 394 av 500, och som en samlare är det alltid extra kittlande när något släpps i en så pass limiterad utgåva. Nedan kan ni se en bild som visar hur pass stor förpackningen är i jämförelse med ett vanligt Xbox 360-fodral.

Superbeat Xonic Limited Edition ps vita

Då är bara frågan om man ska öppna förpackningen, eller behålla den fabriksinplastad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.