Toki Tori 2+ till PS4 – får telepatiska grodor som underlättar för spelaren

Toki Tori 2+ är ett svårt spel som inte bara fick lovord för sin svårighetsgrad, utan även fick en del klagomål när det släpptes till Wii U och PC. Nu vill Two Tribes råda bot på detta när äventyret kommer till Playstation 4.

Toki Tori 2+ var tidigare ickeverbal, men nu berättar studions Niels ‘t Hooft via den officiella Playstation-bloggen att pusseläventyret kommer att bli semiverbalt. Originalversionen fick kritik för att det ibland var oförståeligt, men nu ska spelarna kunna få tips av telepatiska grodor för att eliminera problemet, och så här skriver Hooft om ämnet:

”De uråldriga grodorna har alltid varit grundläggande för spelets andra halva, men nu kommunicerar de med Toki Tori från starten. De gör det tillsammans, genom telepati, och på ett lite Yoda-liknande sätt (vi gör spelet semiverbalt istället för ickeverbalt). Muttrande ger grodorna dig information av ditt uppdrag via tankebubblor.”

Toki Tori 2+ släpps till PS4 – i både fysisk och digital form – den 23 februari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.