Gamestop stänger ned alla sina butiker i Puerto Rico

Under november presenterade Gamestop sämre resultat än vad som var väntat efter att Halo 5: Guardians och Star Wars: Battlefront inte sålde så pass bra som företaget hade förutspått. Nu lägger Gamestop ned alla sina butiker på ön Puerto Rico.

Enligt Gamestops hemsida har de 35 aktiva butiker i Puerto Rico, och i en kommentar till Gamespot berättar företaget att nedläggningen beror på ”affärsmässiga utmaningar och kraftigare statliga begränsningar.” Alla butiker på ön ska vara stängda i slutet av mars.

Trots att jag själv har dåliga erfarenheter av Gamestop är detta självfallet tråkiga nyheter, speciellt för alla personer som blir av med sina jobb, och vi hoppas att företaget inte tvingas lägga ned fler butiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.