Nu börjar den andra World of Tanks-betan till PS4 – premium material ingår

Om mindre än en timme, klockan 17.00, dundrar Wargaming.net sitt andra öppna betatest för World of Tanks till Playstation 4. Betaversionen kommer att pågå från och med idag till och med den 10 januari, och nu kan alla ladda ned klienten via Playstation Store.

Alla som deltar kommer att få tillgång till pansarvagnarna T1E6-PS US Premium Light Tank och M22 Locust Premium US Light Tank som släpps för att fira Playstations 20-årsjubileum. Dessutom kommer premiummaterial från Founder’s Packs  (som bland annat innehåller speciella pansarvagnar och in-game-valuta) att ingå i betaversionen ”under en begränsad tid.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.