Assassin’s Creed skulle ha haft ett multiplayer-läge

Ubisoft planerade ett multiplayer-läge för Assassin’s Creed, originalet, och spelet hade en bugg som avslöjade utvecklarnas ofärdiga spelläge. Detta berättade (via Dualshockers) Julien Merceron (tidigare Technology Director hos studion) under Cité des Sciences et de l’Industrie.

Utvecklarna trodde att de hade plockat bort alla spår efter det slopade flerspelarläget, men det fanns fortfarande livstecken efter att Assassin’s Creed släppts. Om en extra handkontroll kopplades in dök det upp en extra lönnmördare på skärmen – något som sedan åtgärdades med en patch.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.