Spelsamling: Zanac x Zanac – ovanlig shooter från Compile

När det kommer till konsolversioner av klassiska shooters i stil med Ikaruga och Darius talas det oftast om Sega Saturn och Dreamcast, men faktum är att det även släpptes en hel del högkvalitativa spel inom genren till Playstation. Zanac x Zanac är en av de mest eftertraktade spelen till Sonys första spelkonsol, och när jag hittade det för under 700 kronor kunde jag inte stå emot.

Jag var dock lite skeptisk till annonsen, då försäljaren inte hade någon bild på den faktiska produkten, utan en officiell standardbild av framsidan. Att spelet dessutom såldes till ett betydligt billigare pris än vad som är brukligt skapade också lite oro, men jag blev väldigt positivt överraskad när Zanac x Zanac dök upp i ett alldeles utmärkt skick (den verkliga uppfattningen är bättre än vad som syns på bilden ovan,) inklusive spinecard.

zanac x zanac

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.