PS Vita – tillbehöret som ger konsolen L2- och R2-knappar

Det japanska företaget Joetsu Electronic Industries har utvecklat ett tillbehör till Playstation Vita som ger konsolen ett par extra knappar. Den bärbara konsolen har, som ni säkert vet, endast två axelknappar, och detta ska ge en betydligt bättre upplevelse när enheten används för ‘remote play’-spel.

Den som äger den nyare versionen 2000-versionen av Playstation Vita har kunnat köpa tillbehöret via Play Asia i både vitt och svart, men nu kommer även en version för den Playstation Vita 1000. Play Asia börjar ta emot förhandsbokningar för den nya varianten, och den kommer att kosta knappt 28 euro när den släpps under december.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.