Rean fortsätter – PS4-bundle med Uncharted eller Star Wars: Battlefront för 299$ i USA

Under Black Friday gjorde Sony succé med försäljningen av Playstation 4 i Nordamerika, och bland annat var det Playstation 4-bundlen som inkluderade Uncharted: The Nathan Drake Collection som genererade mest intäkter för hela Best Buy – den stora elektronikkedjan. Nu meddelar Sony att de tänker fortsätta att sälja paketlösningarna med Playstation 4 tillsammans med Uncharted-samlingen eller Star Wars: Battlefront för 299 dollar i USA.

De låga priserna kommer att gälla under hela julhandeln, och det lär med största sannolikhet pressa upp försäljningspriset för Playstation 4 ytterligare. Sony meddelade nyligen att konsolen passerat 30 miljoner sålda exemplar, och efter Black Friday- och julhandeln lär de totala försäljningssiffrorna ha stigit markant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.