Platinum Games gör Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan?

För ett tag sedan listades ett spel kallat Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan av den brasilianska motsvarigheten till PEGI. Nu har det dykt upp ny information som antyder att det är Platinum Games (Transformers: Devastation, Bayonetta) som står bakom projektet.

Det är den australiensiska åldersmärkningsorganisationen som har listat Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, och enligt källan ska spelet utvecklas av Platunum Games och ges ut av Activision. Med tanke på hur väl studion förvaltade Tranformers: Devastation (läs gärna recensionen) så får de mer än gärna göra en modern tolkning av klassiska Turtles-spel.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.