MotoGP 16 heter Valentino Rossi The Game

Milestone arbetar med nästa års utgåva av sin MotoGP-serie, och den här gången ser det ut som om serien kommer att få en rejäl renovering. Spelet kommer inte att heta MotoGP 16, utan Valentino Rossi The Game – och det kommer att vara en hyllning till MotoGP-stjärnan som har vunnit hela nio världsmästerskap.

Detta verkar också innebära betydligt mer än ett rent namnbyte, och vi kommer inte bara att få åka motorcykel i grymma hastigheter, utan även rallybilar. Så här står det i ett officiellt pressmeddelande:

”Det officiella MotoGP-spelet kommer att bli klätt i gult under 2016, och det kommer att integrera mängder av nya detaljer dedikerade till den niofaldiga världsmästaren Valentiono Rossy, samtidigt som klassiska funktioner som har varit framstående för serien under åren kommer att inkluderas, och MotoGP-säsongen 2016. Delta i den officiella MotoGP-säsongen, återupplev Rossis karriär från början till idag, ta kontroll av en rallybil och släpp lös på olika banor som Monza Rally, delta i rafflande ‘Flat Track’-race och upptäck världen kring Valentino Rossi-ranchen.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.