Cyberpunk 2077 blir mycket, mycket större än Witcher 3

CD Projekt Red sa att The Witcher 3: Wild Hunt skulle leverera 100 timmars speltid för den som gjorde allt, men i verkligheten såg det annorlunda ut. Vi fick betydligt mer speltid än så, och när studion nu säger att Cyberpunk 2077 kommer att bli ”mycket, mycket större än något de någonsin gjort tidigare,” tror vi förstås på dem.

”Cyberpunk är mycket större än något CD Projekt Red någonsin gjort tidigare. Mycket, mycket större,” säger CD Projekt Reds Jose Teixeira.

”Vi kliver verkligen in i det okända gällande komplexiteten, storleken och de problem vi stöter på. The Witcher hjälpte till med Cyberpunk en hel del, eftersom att spelet blev så stort och komplext lärde det oss verkligen saker. Vi visste verkligen inte vad som skulle hända. The Witcher 3 var verkligen en bra, och ofta brutal läroprocess, om något. Cyberpunk kommer verkligen att dra nytta från det. Jag kan nästan garantera det.”

Under mars 2016 kommer CD Projekt Red att berätta mer om sina framtida planer, och då hoppas vi förstås att Cyberpunk 2077 kommer att få mycket utrymme.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.