Galna försäljningssiffror för NBA 2K16

NBA 2K16 släpptes den 29 september, och sedan dess har basketspelet sålts i otroliga mängder. Utgivaren 2K Sports meddelar att över fyra miljoner exemplar har sålts sedan lanseringen, och företagets Jason Argent berättar att framgången ligger i deras engagemang för att förbättra spelet varje år – både på och utanför planen.

”Varje år är vårt mål att inte bara leverera det bästa basketspelet på basketplan, utan även vid sidan av planen. NBA 2K-fans världen över köper det här spelet snabbare och i större volymer än någonsin tidigare.”

Visual Concepts VD, Greg Thomas, tackar hela sitt team för deras fantastiska prestationer.

”Vårt mål var enkelt, att göra NBA 2K16 det mest spelbara, autentiska basketspelet någonsin. Utvecklingsteamet visade ett fantastiskt engagemang att återskapa varje detalj av sporten, både på och utanför banan, vilket har varit den drivande kraften för vår snabba succé.”

Igår berättade vi om de första intrycken av det nya storyläget – Livin’ Da Dream.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.