World of Tanks – gratis pansarkrig kommer till PS4

Wargaming.nets och World of Tanks projektledare TJ Wagner avslöjar att spelet kommer till Playstation 4, och förutom att det är gratis att ladda ned och onlinespelet välkomnar även spelare som inte har en Playstation Plus-prenumeration.

World of Tanks är byggt kring free-to-play-upplägget, och spelet erbjuder ett pansarkrig för 30 spelare. Vi kommer att kunna välja bland fem olika klasser, och hela 350 olika pansarvagnar för att ”kunna skräddarsy vår egna spelstil.”

Playstation Vita-ägare kommer också att kunna utnyttja ‘remote play,’ och även om Playstation Plus-medlemmar kommer att få olika fördelar som ”exklusivt material och speciella erbjudanden,” men vad det rör sig om är ännu oklart.

World of Tanks kommer också att betatestas till Playstation 4, och den som vill ha mer information om testversionen direkt när den blir tillgänglig ska skriva in sin mailadress här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.