Rockstar satsar allt krut på Grand Theft Auto V:s onlineläge – kampanjen får vänta

Rockstars Imran Sarwar har tagit ett snack med IGN där han berättar att populariteten för Grand Theft Auto Online stiger, och spelläget körs av åtta miljoner spelare i veckan. Därför kommer nytt material till enspelarkampanjen att dröja.

Rockstar lägger istället all kraft på nytt material till onlineläget, och nyss fick vi konsolspelare (PS4- och Xbox One-versionen) exempelvis tillgång till Rockstar Editor så att vi kan skapa och spela egengjort material, samtidigt som freemode blev tillgängligt (du kan läsa mer om det nya spelläget här.)

”Just nu fokuserar vi på GTA Online, som har överstigit våra förväntningar. Alla våra nyckelmedlemmar från teamet som släppte Grand Theft Auto V fokuserar på GTA Online. Communityt som byggts kring spelet är massivt, och växer varje dag och vi har så många idéer som fortfarande inte kommit in i spelet. Evolutionen av GTA Online på de nya plattformarna är också spännande, eftersom kraften i dessa system låter oss uppnå ännu mer,” sade Sarwar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.