Skräckspel: Polygonprettot vill ha din hjälp inför Halloween

nyheter_multi
Personerna bakom den svenska Youtube-kanalen Polygonprettot vill ha hjälp med en video inför Halloween nästa månad. De söker nu folk som är intresserade av att skicka in videoklipp – på max 25 sekunder – där deltagarna ska berätta om det bästa eller mest skrämmande ögonblicket som upplevts i spelform.

Polygonprettots David Ehrelind berättar detta om Halloween-projektet:

”Har ett litet videoprojekt på gång på min Youtube-kanal inför årets Halloween-månad. Vore skitkul om åtminstone några av er skulle vilja delta!

Projektet går under namnet ”Skräckspelen vi minns”. Tanken är att varje deltagare ska skicka ett 25 sekunder långt klipp där de berättar om ett läskigt och/eller minnesvärt ögonblick från ett särskilt (skräck)spel. Allting kommer sedan klippas ihop till en enda lång video som kommer att publiceras i oktober.

Ni behöver inte klippa någonting och ni behöver inte lägga in någon bakgrundsmusik. Den biten fixar jag! Det enda ni behöver göra är att spela in era klipp och skicka dem till mejladressen txfaid@gmail.com. I mejlet ska ni även skriva era namn […] Det spelar absolut ingen roll om ni har en Youtube-kanal eller ej. Vill ni vara med så får ni vara med! Trots allt är det historierna som är det intressanta!”

I klippet nedan (47 sekunder in) berättas det mer om projektet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.