Call of Duty: Black Ops 3-betan slår rekord

nyheter_ps4
Activision och Treyarch släppte lös Call of Duty: Black Ops 3-betan till alla Playstation 4-ägare under den förra helgen efter att testversionen endast varit tillgänglig för förhandsbokare innan. Nu meddelar utgivarna att betatestet slog rekord och lockade fler antal spelare än någon annan betaversion gjort till formatet.

Nu har spelaren dock inte kunnat vraka och välja bland mängder av öppna betatester till Playstation 4, och antalet spelare växer hela tiden, men det visar ändå att intresset för Call of Duty-serien fortfarande är enormt stort. Activision levererar dock inte några exakta siffror för antalet spelare, utan berättar bara att ”miljontals spelare” deltog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.