Borderlands blir film – en Avi och Ari Arad-produktion

nyheter_multi
Gearbox Softwares Borderlands kommer att bli film. Detta bekräftas av Take-Two och Lionsgate samtidigt som de avslöjar att Avi och Ari Arad kommer att agera producenter, vilket bådar gott. De har tidigare stått för produktioner som Iron Man, Spider Man, The Amazing Spider Man, X-Men, Blade samt Ghost Rider.

Vi får inte veta något om ett tänkt lanseringsfönster, men så här säger Take-Two-chefen Strauss Zelnick om filmatiseringen:

”Lionsgate har klivit fram om en ledande kreativ kraft på den globala marknaden med en fantastisk portfolio av varumärken; våra samarbetspartners hos Gearbox har varit pionjärer och tagit hand om och porträtterat varumärket; och Avi och Ari Arad är två av de mest framgångsrika producenterna för actionvarumärken. Denna sammansättning är ideal för att skapa en kaxig, provokativ film med högt till tak och kommer att glädja horderna av Borderlands-fans och biobesökare världen över.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.