Spelsamling: Dungeon Travelers 2 inklusive bonus

spelsamling_psvita
Nyligen lyckades jag få tag på den nordamerikanska versionen av Hotaru No Nikki: The Firefly Diary Limited Edition, och idag utökade jag Playstation Vita-samlingen ytterligare med Dungeon Travelers 2: The Royal Library & The Monster Seal. Atlus och Aqua Plus grottkrälare är kanske inte lika ovanligt som Nippon Ichis pusseläventyr, men förhandsbokningar inkluderade en kalender för det resterande året och 2016.

dungeon travelers 2 kalender

Jag har extra svårt att stå emot bonuserbjudanden till just Playstation Vita – det är ett fantastiskt format att samla till då många spel håller en hög kvalité samtidigt som kvantiteten inte är särskilt stor. Problemet är dock att det kan bli väldigt svårt att få tag på de ovanligaste spelen, och just nu är jag på jakt efter den asiatiska, engelsktextadade versionen av Oreshika: Tainted Bloodlines samt Retro City Rampage DX som släpptes i väldigt få exemplar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.