Moore: ”Konami och Kojima borde pussas och bli sams”

Igår berättade vi om att Hideo Kojima arbetade med det sista materialet till Konamis Metal Gear Solid-serie, och bråket mellan företaget och producenten har gjort många ledsna. En av de som hoppas att de båda ska bli sams igen är Electronic Arts-chefen Peter Moore.

I en intervju med Gamespot säger Moore att han tycker att Konami och Kojima ska pussas och bli sams igen.

”Jag har alltid gillat Kojima-san. Jag träffade honom under min tid hos Microsoft. Jag tycker… vad som händer där… Jag tycker att båda av dem ska pussas och bli sams.”

Moore tror också att de kan komma att lösa sina meningsskiljaktigheter.

”Bedömt efter mina erfarenheter, och jag har spenderat mycket arbetstid i Japan, tror jag att Konami och Konima kommer att lösa sina problem. Denna typ av affärsrelationer [i Japan] är typiska, och Kojima är en sådan viktig del av företaget.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.