Techland testar sina idéer för Dying Light 2

Techland överraskades av den enorma succé som Dying Light blev, och här om dagen rapporterade studion att de sålt fler än fem miljoner exemplar världen över. Nu har producenten Tymon Smektala tagit ett snack med Videogamer, och han berättar att de har många idéer för Dying Light 2, och att de ska testa om de också blir bra i praktiken.

”Självklart pratar vi inte om [Dying Light 2] riktigt ännu, men anledningen för det är att det är för tidigt. Vi har massor av ambitiösa idéer, så först måste vi se om dessa idéer är möjliga med tekniken som de nuvarande konsolerna erbjuder,” berättar Smektgala.

”Vi måste också se om våra koncept är lika bra som vi tror att det är, så vi måste skapa prototyper. Så det finns inte något att tala om, å andra sidan pågår mycket aktivitet inom vår studio där vi testar och experimenterar med saker. Men jag tror att vi har en väldigt klar idé av vad vi kan göra med varumärket och med universumet av Dying Light, så förvänta er bra saker från oss.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.