”Mafia 3 efterliknar inte GTA V”

nyheter_ps4
Mafia 3
utannonserades nyligen, och under den gångna veckan har det florerat rykten som sagt att Take-Two bett utvecklarna Hangar 13 om att ta efter Rockstars arbete med storsuccén Grand Theft Auto V. Mafia 2 fick god kritik, men många tyckte till om den begränsade friheten staden erbjöd, och alla började undra om den tredje delen skulle bli en öppnare historia – precis som GTA V.

Under en telefonkonferens klargör emellertid Take-Two-chefen Strauss Zelnick saken – Mafia 3 och GTA V är två helt olika upplevelser.

”Mafia 3 är en helt annan upplevelse. Jag skulle inte jämföra det med någonting annat. Avslöjandet på Gamescom var fantastiskt, men det står för sig själv.”

”Vi är överlyckliga över att ha två distinkta varumärken på det här företaget. Vi har inte en miljö där vi utbyter teknologi. Vi är ett väldigt samstämt företag, men vi tror inte att det är det bästa sättet att få ut det bästa av våra utvecklare. Det är inte så det fungerar här.”

Personligen tyckte jag om det lite mer stängda Mafia 2 som satsade rejält på handlingen, atmosfären och den röda tråden. Hur vill du att Mafia 3 ska utforma sig?

Mafia 3 släpps någon gång efter den sista mars.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.