Playstation Plus-priserna höjs i Europa

nyheter_ps4
Sony kommer att höja priserna för deras Playstation Plus-tjänst här i Europa. Det är PushSquare som rapporterar om att de tagit del av ett uttalande från Sony där de berättar att kostnaderna för Playstation Plus-abonnemang för en och tre månader kommer att höjas i Europa.

Alltså kommer inte helårsprenumerationer att bli dyrare, och såhär förklarar Sony höjningen:

”Vårt mål är att ge Playstation Plus-medlemmar den bästa möjliga service och det mest tilltalande innehållet,” enligt uttalandet från SCEUK. ”Från och med den 1 september kommer vi att öka priset för Playstation Plus-prenumerationer av en och tre månader i linje med de marknadsmässiga villkoren. Vi kommer att fortsätta att investera i Playstation Plus för att garantera en enastående upplevelse, med de bästa funktionerna och kvalitetsspelen.”

Priserna kommer att variera i olika delar av Europa, men i Storbritannien kommer en tremånadersprenumeration att kosta 14.99 pund istället för 11.99 pund.

Med tanke på att Playstation Network varit relativt ostabilt den sista tiden, med regelbunden nedtid och problem med molnet, kommer denna utannonsering olägligt. Vi får emellertid hoppas på att kvalitén höjs efter prishöjningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.