E3: här ser du Sonys pressvisning

Vi kan vänta oss att få se mer av spel som Uncharted 4: A Thief’s End och Star Wars Battlefront under Sonys pressvisning inatt klockan 03.00. Dessutom lär de vilja visa upp mer av Project Morpheus och vi väntar förstås på att få veta vad Quantic Dream arbetar med och om Guerilla Games faktiskt jobbar med Horizon som det ryktas om (studion registrerade nyligen en domän för titeln.)

Dessutom retades Yu Suzuki med oss igår när han publicerade en bild på en gaffeltruck – något som blivit synonymt med Shenmue – under gårdagen, och Sony har tidigare uttryckt ett intresse för varumärket. Vi bör nog inte förvänta oss för mycket dock.

Nedan kan ni se Sonys pressvisning klockan 03.00. Vad vill ni se under anförandet?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.