Nya The Witcher 3-patchen innehåller stor bugg

nyheter_ps4
Den nya uppdateringen som CD Projekt Red nyligen släppte för The Witcher III: Wild Hunt innehåller inte bara förbättringar, utan även en stor irriterande bugg. Vissa uppdrag ger inte längre spelaren några erfarenhetspoäng.

CD Projekt Red är medvetna om problemet och meddelar att spelarna bör spara ofta, och undvika uppdrag som ligger sex levlar under sin egna. Detta gäller både sido- och huvuduppdrag, och några (medlemmar på utvecklarnas officiella forum) rapporterar att de inte fått erfarenhetspoäng även om de gjort uppdrag som är mindre än sex levlar under sin egna.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.