Final Fantasy XV-demot uppdateras efter feedback?

nyheter_ps4
I slutet av mars startade Square Enix en undersökning kring vad spelarna tyckte om Final Fantasy XV-demot Episode Duscae. Under ett 90 minuter långt anförande (som ni kan se nedan) berättar Final Fantasy XV-producenten Hajime Tabata om resultatet, och nu undersöker Square Enix om det är möjligt att uppdatera demot utefter spelarnas insamlade åsikter.

Så här säger Tabata kring idéerna om att släppa Final Fantasy XV Episode Duscae 2.0.

”Vi tyckte att det skulle vara bra att konstant uppdatera Episode Duscae under olika evenemang. Men det skulle vara idealiskt från utvecklarnas perspektiv om vi kunde distribuera en version 2.0 till alla som spelat demot.”

Tabata och hans arbetslag hade tänkt släppa uppdateringen under maj, men det kan ta längre tid än planerat. Anledningen är att det inte finns någon standard kring att uppdatera demo-versioner på varken Playstation Network eller Xbox Live, och nu för Square Enix diskussioner med både Sony och Microsoft om detta ens är möjligt.

Square Enix avslöjade nyligen att de kommer att hålla en egen presskonferens under årets E3-mässa, och vi förutsatte att företaget skulle komma att visa upp Final Fantasy XV under tillställningen. Så kommer dock inte bli fallet, utan Gamescom kommer istället att vara evenemanget där studion ger plats åt det kommande rollspelet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.