Oväntad specialdesignad PS4 med Battlefield: Hardline-tema i Japan

nyheter_ps4
Sony hårdsatsar på att släppa limiterade Playstation 4-enheter på den japanska marknaden där de bärbara formaten dominerar. De lanserade bland annat en specialdesignad Yakuza Zero-konsol i samband med släppet av Segas actiondrama, och försäljningen av PS4 steg ordentligt (även om det säkerligen hade mer med spelet att göra än den limiterade konsolen) enligt de senaste försäljningssiffrorna från Media Create. Nu utannonserar Sony den mest oväntade specialdesignade Playstation4-enheten hittills.

Det handlar om en PS4-konsol med Battlefield: Hardline-tema. Det hade inte alls varit förvånande om utgåvan hade utannonserats för väst, men när det rör sig om den japanska marknaden där lokalt utvecklade spel dominerar, och där förstapersonsskjutare har en väldigt liten roll, är det otroligt oväntat att Sony satsar på ett varumärke som Battlefield: Hardline.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.