PS4-försäljningen passerar 1,2 miljoner i Japan

nyheter_ps4
När Playstation 4 släpptes i Japan gjordes det med en väldigt smal uppsättning av spel, i synnerhet lokalt utvecklade spel som är otroligt viktiga för den japanska marknaden. Detta ledde till att konsolförsäljningen startade segt och det var först i januari som Sony kunde avslöja att maskinen sålt över en miljoner enheter i landet. Nu börjar det emellertid ljusna för Playstation 4 i Japan.

Med japanska stortitlar som Dragon Quest Heroes (vilket nyligen utannonserades för väst,) God Eater 2: Rage Burst och Final Fantasy Type-0 HD har emellertid Playstation 4-försäljningen börjat ta fart i Japan. Idag släpps också Yakuza Zero samtidigt som Sega och Sony samarbetat med en specialdesignad och limiterad PS4-version för att öka konsolförsäljningen.

Detta har lett till att Playstation 4 har lyckats sälja i 1,2 miljoner exemplar (enligt Media Create) i Japan sedan lanseringen, och även om det är en lång bit kvar för att tampas ordentligt med Nintendo 3DS och framförallt mobilspelsmarknaden så börjar det se bättre ut för den stationära marknaden när i alla fall ett berört format säljer bra.

En reaktion på ”PS4-försäljningen passerar 1,2 miljoner i Japan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.