Deep Down är inte nedlagt utan genomgår stora förändringar

nyheter_ps4
I slutet av 2014 fick vi nya bilder från Capcoms Playstation 4-exklusiva online-rollspel Deep Down, men sedan dess har det ryktats om att företaget lagt ned spelet. Så är inte fallet enligt producenten Yoshinori Ono, utan konceptet ska ha blivit större, och studion vill forma spelet till något annat än vad vi tidigare fått se.

”Det ser ut som om Deep Down kommer att ta lite längre tid. Det florerar rykten om att utvecklingen är nedlagd, men det är inte sant,” berättar Ono under en intervju med 4Gamer. ”Även om det är ett tag kvar så vill vi visa en helt annan form av spelet än vad vi visat tidigare. Konceptet har faktiskt blivit större än när vi först utannonserade det. Den första designen var kanske inte så bra faktiskt.”

Ono pratade också om vikten av att göra ett online-rollspel som är hållbart i längden, och med den första konceptskissen för Deep Down skulle Capcom troligen inte hålla spelares intresse uppe även om spelet skulle ha varit kul för stunden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.