Square Enix visar nytt spel på JAEPO 2015

nyheter_multi
För ett par dagar sedan fick vi se en teaser-sajt för ett kommande Square Enix-spel som utvecklaren kommer att visas upp under Tokaigi Japan Game Party 2015 och de kallar produktionen både för Project CODE Z och M.S.S Project. Nu avslöjar utvecklarna att de också kommer att visa upp något under JAEPO 2015 (där vi tidigare rapporterat om Segas uppställning för mässan på SegaZine) som pågår under den 13 och 14 februari.

I och med att mässan främst fokuserar på arkadspel kan det givetvis handla om något annat än spel till Playstation-plattformarna, men den nya teaser-sidan påminner om Final Fantasy-seriens tidigare spel med det ikoniska pekfingret.

Har ni några teorier kring vad det kan handla om?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.