PS Vita-spelet IA/VT -Colorful- släpps i Japan under sommaren

nyheter_psvita
Marvelous AQL tvingades skjuta fram lanseringen av IA/VT -Colorful- som först var planerat att släppas under juli i fjol. Vi får inte veta varför de tvingades skjuta fram det rytmiska musikspelet ett helt år, men nu meddelar utvecklarna att vi kommer att få se titeln som kommer att innehålla 60 låtar från flera olika tonsättare.

Några av musikvideorna kommer att vara animerade, men det är tveksamt om vi kommer att få se IA/VT -Colorful- utanför Asien. Musikspel är emellertid ofta väldigt importvänliga, och undertecknad köpte exempelvis ett japanskt Hatsune Miku: Project Diva f till just PS Vita under det förra året, på grund av att det var den enda marknaden där spelet släpptes fysiskt till maskinen. Förutom vissa sidosysslor fungerade spelet utmärkt utan några som helst kunskaper inom det japanska språket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.