Resident Evil: Revelations 2 försenas

nyheter_multi
Capcoms kommande actionskräckis Resident Evil: Revelations 2 har åkt på en försening. Utvecklarna berättar att vi inte längre kommer att kunna förvänta oss en lansering den 18 februari, utan det blir istället en vecka senare – den 25 februari. Vi får inte någon anledning till förseningen, men vi gissar att Capcom vill putsa på spelets muterade monster några extra dagar.

Till skillnad från föregångaren (som först släpptes till Nintendo 3DS innan det konverterades till PS3, Wii U, Xbox 360 och Windows) så kommer Resident Evil: Revelations 2 att släppas periodvis. Under fyra veckor i rad, alltså med start den 25 februari, kommer vi att få se ett nytt avsnitt innan Capcom avslutar med att paketera hela säsongen och släppa den i sin helhet.

Resident Evil: Revelations 2 släpps till Playstation 4, PS3, Xbox One, Xbox 360 samt PC.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.