Guerilla Games rustar för nytt PS4-spel som utannonseras i år?

nyheter_ps4
Guerilla Games kanske inte riktigt levererade den upplevelse som vi hoppades på med Killzone: Shadow Fall, men grafiskt var det en av de bästa prestationerna under de första månaderna med Playstation 4. Nu rustar de för deras nästa mystiska spel till konsolen, och de letar inte bara efter en begåvad konstnär som ska stå för konceptskisserna, utan en ”heroisk konceptkonstnär som det talas om i legenderna.” En hint om att det rör sig om ett amerikanskt rollspel i en öppen värld som det har ryktats om?

I jobbannonsen blandar de in Daedalus från den grekiska mytologin, mannen som både var uppfinnare och magiker. Tolka det som ni vill, men har det någon koppling till spelet som ryktas få titeln ”Horizon” så kommer de i alla fall att fånga mitt intresse.

Guerilla Games berättar också via det officiella Twitter-kontot att, de kommer att göra 2015 till ett lyckat år, vilket får oss att osökt tänka på en utannonsering av det nya Playstation 4-spelet under det nya året.

”Gott nytt år allihopa! Vi är tillbaka i arbete igen, och vi längtar efter att få göra det här året lyckat!”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.