Rykte: Resident Evil Zero HD-remaster till PS3 och PS4

nyheter_multi
Den 20 januari släpper Capcom sin HD-remaster av Resident Evil till Playstation 3 och Playstation 4 (förhandsbokare av den digitala versionen får spelet till båda formaten.) När Capcom marknadsför spelet via sin hemsida visar de bland annat en bild av skrivbordet till Playstation 4, och den som tittar riktigt noga kan se att en ikon från Resident Evil Zero också finns där.

Om Resident Evil-seriens prequel – som först släpptes till Gamecube – är under utveckling till PS4 och PS3 återstår att se, men det är onekligen en stark indikation på att vi även kommer att få se Resident Evil Zero i högupplöst form.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.