Man köpte PS4 från Walmart – fick sten istället

nyheter_ps4
Igor Baksht skulle köpa Playstation 4 på Walmart i Denver till sin 13-åriga systerdotter i julklapp. När Baksht öppnar förpackningen för att kontroller att allt är komplett får han en tung överraskning. Istället för att hitta en Playstation 4-konsol hittar han två påsar med stenar.

Först ville Walmart-butiken inte ge tillbaka pengarna för bluffpaketet, eftersom att det inte fanns några bevis för att det inte var han som plockat ut Playstation 4-enheten och lagt dit stenarna. På julafton ringer emellertid en butikschef från Walmart upp Baksth och berättar att han kan komma tillbaka med ‘Playstation 4-paketet’ och få tillbaka pengarna.

2 reaktioner på ”Man köpte PS4 från Walmart – fick sten istället

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.