PS4 pryds med Yakuza: Zero-tatuering i Japan

Under Playstation Experience tillkännagav Sony att vi kommer att få se en lokalisering av Yakuza 5 i USA och Europa nästa år. Actiondramat kommer att distribueras via Playstation Network och konsolen som det handlar om är Playstation 3. Nu avslöjar Sony att de kommer att lansera två stycken Playstation 4-versioner i Japan som kommer att prydas av Yakuza: Zero-tatueringar.

ps4 yakuza zero svart

För att fira spelets lansering så släpps både en svart och vit Playstation 4 i landet. Än så länge är Yakuza: Zero endast utannonserat för den japanska marknaden, men förhoppningsvis får vi även se en översättning av Yakuza-prologen i väst.

2 reaktioner på ”PS4 pryds med Yakuza: Zero-tatuering i Japan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.