Biomutant kommer ”definitivt inte innehålla microtransaktioner”

Biomutant utannonserades för knappt tre år sedan, och nu berättar den svenska spelstudion Experiment 101 att spelet inte kommer att innehålla microtransaktioner.

Under en intervju med Well Played berättar studions Stefan Lungqvist att Biomutant ”definitivt inte kommer att innehålla microtransaktioner,” och när han får frågan om vi kommer att få se några nedladdningsbara paket till äventyret säger han att de ”förhoppningsvis förtjänar rätten att lägga till mer material”, men att de fokuserar på att slutföra arbetet med huvudspelet.

Biomutant ges ut av THQ Nordiq och i äventyret kommer vi att få ta kontrollen över ett muterat djur. Enligt utvecklarna själva kommer de att ge oss en ny tolkning av tredjepersonsstrider och det hela utspelar sig i en öppen värld där vi kommer att få tillgång till skjutvapen, diverse krafter och spelarna kommer även att få slåss i närstrider. Biomutant kommer också att leverera ett crafting-system, och det finns möjligheter att ändra genetiken för att ändra på karaktärens utseende och sätt att spela.

Ljungqvist berättar också att de kommer att ge oss ett släppdatum när de är säkra på att de kommer att kunna leverera Biomutant på det utsatta datumet.

Annons