Rockstar Games-grundaren Dan Houser lämnar företaget

Dan Houser var med och grundade Rockstar Games under 1998, men nu kommer han snart att lämna företaget.

Houser är vice VD för Rockstar Games och han ledde utvecklingen av spel som Grand Theft Auto V, Red Dead Redemption-originalet och dess uppföljare och L.A. Noire. Rockstar-bossens sista dag på företaget blir den 11 mars och så här säger Take-Two i ett officiellt uttalande:

”After an extended break beginning in the spring of 2019, Dan Houser, Vice President, Creative at Rockstar Games, will be leaving the company. Dan Houser’s last day will be March 11, 2020. We are extremely grateful for his contributions. Rockstar Games has built some of the most critically acclaimed and commercially successful game worlds, a global community of passionate fans and an incredibly talented team, which remains focused on current and future projects.”

Om Houser lämnar företaget på eget bevåg eller om det är andra inom företaget som tagit beslutet förtäljer inte historien.