Xbox Game Pass kommer till Switch?

Microsoft flyttar över sin exklusiva indietitel Ori and the Blind Forest till Nintendo Switch -betyder detta att Xbox Game Pass är på väg till Switch? Enligt Direct Feed Games Youtube-kanal så stämmer detta.

Microsoft kommer att lansera sin streaming-teknik ”Project xCloud” – som tillåter Xbox One spel att streamas på mobiler/surfplattor (Nintendo Switch?) vart som helst genom en dedikerad xbox app. Under utannonseringen av deras projekt så var inga detaljer direkt konkreta förutom att man fick se Forza spelas via en mobiltelefon, men efter ryktena om att Ori and the Blind Forest och Super Lucky’s Tale (två exklusiva indiespel för Xbox) kommer till Switch så är det inte mer än logiskt att deras xCloud kommer lanseras till Nintendo Switch när tjänsten blir tillgänglig.

Enligt Microsoft själva så ska en betaversion för xCloud börja redan nu 2019 för mobiler, surfplattor och PC med ytterligare utannonseringar i år som förmodligen kommer tas upp under E3.

Är du taggad över att kunna spela flera titlar på din Nintendo Switch genom Xbox Game Pass?

Xbox game pass är en icke streamande speltjänst via Xbox där prenumeranter av tjänsten har tillgång till mängder av titlar att spela när de vill, helt utan extra kostnad under tiden deras prenumeration är aktiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.