The Wonderful 101 och Bayonetta till Nintendo Switch?

Platinum Games gav oss bland annat Bayonetta 2 och The Wonderful 101 till Nintendos Wii U, och nu har de slagit upp ett japanskt konto på Twitter som kan skvallra om vad vi kommer att få se från studion framöver.

De senaste dagarna har Platinum Games lagt upp en hel del artwork på sitt japanska Twitter-konto. På en av bilderna kan vi se hur ett gäng karaktärer från The Wonderful 101 sitter och spelar Nintendo Switch med Joy-Con-kontroller.

Platinum Games publicerade även en betydligt vagare koppling till ett eventuellt Bayonetta till Nintendo Switch. För att kicka igång sitt japanska Twitter-konto publicerade de ett par bilder på häxan Bayonetta, en som baserades på originalet och en på uppföljaren. Vid en närmare titt ser det ut som om bilden har formats efter Nintendos Joy-Con-kontroller, liksom det mer uppenbara – den röda och blåa färgen.

Är detta långsökt, eller kan det ligga något dolt i Platinum Games Twitter-poster?

Annonser